A kiegészítő szolgáltatásaink igen kedvező díjjal, buy essays online a szolgáltatások függvényében vehetők igénybe!

Intervallum figyelés: A megrendelő meghatározhatja azt az időszakot, amikor a nyitás-zárás történik. A zárás és a nyitás között eltelt időben figyeljük, hogy érvényes kóddal történik-e nyitás vagy zárás. Amennyiben a tiltott intervallumban nyitják vagy zárják, a rendszert értesítjük az intézkedési tervben megadott személyeket.

Nyitás-zárás jelzés: A nyitás-zárás jelzések a riasztórendszer be- és kikapcsolásának jelzései. Ezzel ellenőrizhető, hogy mikor kapcsolták ki vagy kapcsolták be a figyelt objektumban a rendszert. A szolgáltatáshoz elengedhetetlen a rendszer megfelelő programozása. A szolgáltatás megrendelése esetén a számla mellékleteként elpostázzuk. A kezelői kódokkal és időponttal beérkező jelzések segítségével ellenőrizhető például az alkalmazottak munkaidőn kívüli bejárása.

Pánik – támadásjelzés: ha Ön támadás éri lehetősége van arra, hogy a helyi sziréna megszólalása nélkül riasztás érkezzen a központba. Azonnal a rendőrséget értesítjük.
Tesztjelentés: A rendszer a beállított időben tesztjelentéseket küld a diszpécser központba. Ezáltal leellenőrizhető a kapcsolat a védett objektum és a központ között. A jelentés elmaradása esetén megfelelő intézkedés történik.

Tűzjelzés, szén-monoxid érzékelés: A riasztórendszer részeként telepített érzékelők által küldött jelzések fogadása.

Zárás kimaradás figyelése: A megrendelő által meghatározásra kerül az az időpont ameddig a védett objektum riasztórendszerét élesíteni kell. Amennyiben ezt elmulasztották értesítjük Önt vagy az Ön által megadott személyeket.

Riasztórendszerek telepítése, mely ingyenes helyszíni felmérés után az ügyfél igénye, az adott objektum adottsága /akár kültéren is/, és a szakembereink javaslata alapján készül el.

Más által telepített riasztórendszerek felülvizsgálata.

Riasztórendszerek rendszeres karbantartása a téves jelzések csökkentésért.

Kamerás megfigyelőrendszerek, munkaidő nyilvántartók, tűzjelző rendszerek tervezése, és kiépítése.

Telephelyek, rendezvények élőerős biztosítása, igény szerint fegyverrel, vagy kutyás őrrel.