A technika gyors fejlődésének köszönhetően, ma már elérhető egy olyan szolgáltatás, amellyel a világ bármely pontjáról megtekinthetjük otthonunkat, üzletünket vagy akár telephelyünket is.
Ehhez szükséges elhelyeznünk Önnél egy digitális video rögzítőt (DVR), és igény szerint kamerákat. Az élőképeket egy monitoron tekinthetjük meg, a rögzítés merevlemezre történik.
A diszpécserközpontban szintén megjelennek a kamerák felvételei, így az itt lévő személyzet folyamatosan figyelemmel tudja kísérni a történéseket, és szükség esetén riasztani tudja a kivonuló egységet vagy akár a rendőrséget is. A képinformációkat csak az arra illetékes személy láthatja, és csak az Ügyfél által engedélyezett kameraképeket tekinthetik meg. Tájékoztatást pedig csak egy előre meghatározott felhasználó név és jelszó ellenében adunk.
A figyelőhálózattal megoldható, hogy egyetlen személy több telephelyet is figyelni tudjon úgy, mint ha jelen lenne mindegyik helyen. Így akár megspórolhatja az élőerős őrzés költségeit.
A videó távfelügyelet előnyei:
– A riasztási képek továbbítódnak a biztonsági szolgálatra, így ezek egy biztonságos helyen archiválásra kerülnek, ahonnan később még akkor is visszanézhetőek, ha megsemmisítődik a támadás során a helyi videó rögzítő berendezés.

– A kivonuló szolgálatnak segít az intézkedésben, mivel képet kap a helyszínen történt eseményről: pl. fegyveres rablásnál pánik gombbal kiváltott riasztás esetén a diszpécser központban megjelenő kép alapján a diszpécser jobban fel tudja mérni a helyzetet és hatékonyabban tud intézkedni.
Az Ügyfeleink adatait bizalmasan kezeljük!